Ako na to:
Do misky dajte ocot, horčicu, soľ a korenie. Dôkladne ušľahajte metličkou. Tenkým pramienkom prilievajte olej (stále miešajte). Nadrobno nasekajte estragón, vmiešajte ho do zálievky a podľa chuti okoreňte.
Vo veľkej mise zmiešajte kurča nakrájané na plátky a šalotku s 3 – 4 PL zálievky. Do inej misy dajte nakrájaný hlávkový šalát. Pridajte 3 – 4 PL zálievky a premiešajte. Doprostred tanierov porozkladajte šalát a naň kuracie mäso. Okolo upravte nakrájané paradajky s kopčekmi kukurice. Na mäso poukladajte červenú papriku a všetko pokropte zvyškom zálievky. Zľahka posypte nasekanou chilli papričkou a podávajte. Vhodnou prílohou k mäkkému mäsu a zelenine sú chrumkavé lupienky z kukuričnej múky.