Bylinková omeleta s hubovým ragú a parmezánom

1660

Ako na to:

Cibuľu nasekáme najemno a orestujeme dosklovita na 1 PL olivového oleja. Potom pridáme mrazené huby a restujeme, pokiaľ huby nezmäknú (cca 10 min). Pridáme smotanu a parmezán. Za častého miešania necháme prevrieť. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
Do pohára si rozbijeme vajcia, pridáme najemno nasekanú pažítku a petržlenovú vňať, osolíme a okoreníme. Vajcia rozšľaháme vidličkou a vylejeme ich na rozpálenú panvicu s 2 PL olivového oleja. Teplotu znížime na minimum a necháme omeletu opekať, až kým nebude aj z vrchnej strany zatuhnutá. Omeletu neobraciame.
Hotovú omeletu dáme na tanier a na polovicu pridáme hubové ragú. Omeletu preložíme a ozdobíme ju rukolou alebo inou zeleninou / šalátom / bylinkou.

Čas: 15 – 20 min.

www.dobre-recepty.sk