Ako na to:
Steaky z lososa osoľte a opražte na roztopenom masle z oboch strán dozlatista. Ale najprv si očistite všetku zeleninu, nakrájajte ju na menšie kúsky a uvarte v osolené vode domäkka. Potom ju sceďte a orestujte na masle.
Krevetová penu: Krevety vylúpte, panciere umyte a zalejte vodou, osoľte a pripravte z nich vývar. Budete ho potrebovať asi 2 dl. Do vychladnutého vývaru pridajte žĺtky, nádobu dajte do vodného kúpeľa a zmes vyšľahajte do hustej peny. Pridajte soľ, oba druhy korenia a smotanu a znovu šľahajte nad parou.
Vylúpané krevety osoľte, okoreňte a opečte na masle, ktoré zostalo po opekaní lososa. Steaky upravte na taniere, obložte zeleninou a zalejte krevetovou penou, ktorú posypte opečenými krevetami.